Zooooo web 2.0…

Nadat we uitgechat waren was ik aan het Stumbleuponnen… euh, Tumblren en toen werd het me gesmsd, eh, gegsmed, nee, gemsned. Na die direct message heb ik je dus meteen gekrabbeld. Zag je mijn wie wat waar trouwens? Over die blog. Ja, dat staat inderdaad ook in mijn what’s on your mind. Die van Facebook, niet die van Hyves! Ik heb geen Myspace meer. Wacht, het was toch een wallpost? Superwall? Misschien ben ik getikt… na die poke van jou heb ik ‘m sowieso doorgelinked. Jij stuurde me een bericht via de Hyve of niet? Oh, heb je ‘m getwitterd? Getweet bedoel ik. Of ge-retweet? Nou, uiteindelijk stond het in ieder geval gewoon in de twitterfountain… Als je me mailt zal ik de photo’s ook nog even op Flickr en TwitPic gooien. Anders Google je het even… mijn iPhone is gisteren gecrashed dus ik weet het ook niet meer…

2 Comments

  1. Digg it! ik voel me wel beetje sneu dat ik me er in herken. haha
    leuk om van je te lezen.

  2. hoe? loe!
    4/9/2009

    ondanks dat ie niet over amsterdamsterdamsterdam en appelsappelsappelsap gaat vind ik m toch mooi 😀

Leave a Reply