De leven.

Van die mensen die volkomen random een Facebook groepschat waar al twee jaar niks meer gezegd is besluiten te verlaten.
Waarna een of twee anderen dit ook doen.
Waar jij een melding van krijgt. Waardoor je denkt dat je een nieuw bericht hebt en dan niet begrijpt waarom jij en je ex die je al een jaar niet gezien hebt op hetzelfde feestje worden uitgenodigd en wie zijn al die andere mensen in deze groep in hemelsnaam.
Tot je begrijpt dat dit een stem uit het verleden van 2015 is.
Waarna je kijkt wie er nog in de groep zitten en je niemand meer herkent en je afvraagt of je in de groep moet blijven omdat het zielig is voor de achterblijvers die een melding krijgen als jij weer de groep verlaat maar je zelf eigenlijk ook geen meldingen meer wil krijgen en wie zijn deze mensen toch ook alweer?? Waarna je dan toch de groep verlaat.

Comments are closed.