B. Anaal

Op mijn werk hebben we een ‘Wall of Shame’, ook wel een ‘Wall of Sjeen’ genoemd daar ik ‘m geïnitieerd heb. Op dit prikbord hangen we namen van mensen die we aan de telefoon gehad hebben. Waar ik vroeger verbijsterd was dat iemand zichzelf ooit Naaktgeboren noemde en dat gerust in stamboom voortzette, kijk ik tegenwoordig nergens meer van op.

Er hangen de zoetsappige namen die de onschuldige lezer aanvankelijk op het verkeerde been zetten zoals:

Mevrouw T.J. Schutrups, de heer J. Stikkelbroeck, mevrouw ’t Mannetje, de heer J. Vrouwe,

de heer J. Bloot, de heer J. Rijstenbil, F. Zwerver, de Heer S. de Jesus, de heer L.H.F. van Zoen, mevrouw M.C.L. Funk, P. Lokkerbol, N. Slappendel en M.W. Soetekouw.

Opgevolgd door de ietwat explicietere:

K. Geilert, mevrouw S.M. Stout (let u even op de initialen), R. Platje, (niet gehuwd met) mevrouw S. Kutlues, de heer G. Barf, de heer P. Jeukendrup, de heer Bald Sicking, en de heer A.G.J. Puthaar.

Afgesloten met de afdeling X-rated:

mevrouw S. Simseks, mevrouw M.E. Handcock, de heer D.R. Pik, de heer J.F.A.M. Pickkers, de heer J.D. Bilars, mevrouw T.G.A. Kuttschrütter, de heer K. Assmann, F.W. Inthol en de heer D.W.G.J. Pijpers.

Je vraagt niet zelf om geboren te worden.

Behalve de heer Hunter of inflexion points Yves Boillot  die zijn kaartje online bestelde en zijn eigen naam mocht invullen.