Palinnilap 3.

Otto keek om zich heen. Het bureau was bezaaid met paperassen. Een digitaal klokje knipperde in zijn ooghoek. Hij durfde er haast niet op te kijken. De cijfers leken te groeien, werden roder en feller. 12:21 12:21 12:21 12:21 12:22 12:22. Otto kneep zijn linkeroog dicht en richtte zijn aandacht op dokter Laval.

De huisarts zuchtte diep. "Otto, de reden dat je niet  naar een droom oord als Arrawarra Beach op vakantie durft is omdat je lijdt aan aibohphobia. Deze aandoening komt vaker voor bij mannen die hun 44ste levensjaar bereiken. Ik schrijf je een kalmeringskuur voor, 33 doseringen Detartrated, 3 maal per dag innemen. Daar begin je onmiddelijk mee en dan kom je na 11 dagen terug. Verder geef ik je het telefoonnummer van een uitstekende therapeut. Zij heeft jaren ervaring met dit soort situaties." Dokter Laval krabbelde wat op een blaadje en reikte het aan Otto. Trillend greep Otto het papiertje. Praktijk Ava Pinsnip 020-6734376. Het beloofde een zware week te worden.

Otto kwam overeind, schudde de hand van de huisarts en beende achterstevoren de praktijk uit.

2 Comments

  1. Eloc Kofkus
    2/14/2009

    Laval-mok droomneven nemen nevenmoord komla-val.

Comments are closed.